Forelīte, karaliskās garneles, cūkas plecs vai sulīga vistiņa… Gardas receptes un padomus meklē grāmatā “Mājas kūpinājumi” 0

Izdevniecībā “Latvijas Mediji” iznākusi ļoti krāšņa, noderīga Kosimas Bellersenas Kvirīni grāmata “Mājas kūpinājumi”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
RAKSTA REDAKTORS
“No kaut kā diemžēl jāatsakās.” “Swedbank” bankomātos vairs nav pieejams viens pakalpojums 58
Lasīt citas ziņas

Kūpināšanai ir dziļas tradīcijas – taču tā ir arī tik mūsdienīga! Kas cilvēkam reiz lika novietot aromātiskos dūmos mamuta cisku un pēc vairākām stundām atzīt to par gardu esam?
Kūpināšanai ir tik noslēpumaina vara, ka ne visi profesionāļi ir gatavi dalīties ar receptēm un knifiņiem. Taču šī grāmata pierādīs, ka gardi kūpināt var katrs!

Svaigi noķertas foreles fileja vai izsmalcinātas karaliskās garneles, cūkas plecs vai vistas krūtiņa, kas būs saldu sulu pilna? Varbūt vēlaties atgriezties bērnībā un pagatavot kūpinātu sieru? Riekstus? Olas? Maizi? Izmēģināt var visu! Uz grila, vokpannā, uz galda plītiņas, cepeškrāsnī vai cepumu kārbā? Arī tā var!

CITI ŠOBRĪD LASA

Te tiks atrasti padomi un pārbaudīti ierosinājumi galvenajam:

  • pamatu pamati par auksto, silto un karsto kūpināšanu;
  • pareizs aprīkojums un kurināmais materiāls;
  • vairāk nekā 200 neparastu un sen zināmu recepšu pirmklasīgu kūpinājumu baudījumam – marinādes, sālījumi, mērces un piedevas.

Lai labi garšo!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.