Foreles zupa ar saldo krējumu 6

Autors: LA.LV

Sastāvdaļas – 300 g foreles, 200 g sīpolu, 4 – 5 kartupeļi, 2 tomāti, burkāns, 500 ml saldā krējuma (10%), augu eļļa, zaļumi, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Sīpolus sagriež un katliņā augu eļļā apcep. Pievieno sarīvētu burkānu, kubiciņos sagrieztus tomātus, kuriem novilkta miziņa. Visu pasautē.

Pielej litru ūdens, uzvāra visu. Pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus un visu 10 minūtes vāra.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupai pievieno sagrieztus foreles gabaliņus, pielej saldo krējumu, pievieno sāli un piparus un vāra, līdz kartupeļi ir gatavi.

Zupu lej šķīvjos un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.