
Foto – Bonappetit.lv
Forele armēņu gaumē 0
Pagatavošana
Foreles atzvīņot, iztīrīt iekšas un izgriezt žaunas. Zivis kārtīgi ierīvēt gan no iekšpuses, gan no ārpuses ar Kajennas pipariem vai papriku.
Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta
55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums
54
“Naktī radās sarežģījumi – “zirneklim” saplīsa kāja!” Dūņās ir “uztaustīts” kas metālisks; Lietuvā turpinās glābšanas darbi
Zivi cept uz grila 10-12 min, ik pa brīdim apgrozot un uzliekot pa sviesta piciņai.
Gatavu foreli pasniedz ar citrona daiviņām un estragonu vai dillēm.
Recepte tapusi sadarbībā ar “Siera namu” un “Cesvaini”
Recepti piedāvā:
