Foto – eda.ru

Forele ar timiānu uz burkānu spilventiņa 0

300 g foreles filejas

1 burkāns

timiāns pēc garšas

1 apelsīns

sāls pēc garšas

melni maltie pipari pēc garšas

Kā gatavot?

1. Fileju apsmērē ar sāli un pipariem.

2. Gabaliņos sagriež burkānus. Notīra apelsīnu no mizas un plānajām miziņām. Miziņu sarīvē. Apelsīnu sagriež nelielos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

3. Formā liek burkānus, pusi apelsīnu miziņu, pārkaisa ar timiānu. Pa virsu izliek zivs filejas gabaliņus, apelsīnus, pāri palikušo miziņu un nedaudz timiāna.

4. Cepeškrāsnī cep 200 grādos 25-30 minūtes.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.