Ēdieni restorānā “Klīvdsala”.  “Klīvsala””.     10/09/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Klīvdsala”. “Klīvsala””. 10/09/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Filadelfijas siera kūka ar krūmogu un kanēļa ievārījumu 0

KĀ GATAVOT?

Pamatnei paredzētās sastāvdaļas sajauc un samīca viendabīgā masā. Ieklāj tortes formā, sadursta ar dakšiņu. Liek uzkarsētā krāsnī un 180 grādos cep 15 min. Bļodā liek 200 g Filadelfijas siera, kartupeļu cieti, 80 g pūdercukura, visu sajauc. Pievieno vēl 600 g siera, atlikušo daļu pūdercukura, vaniļas cukuru un atkal sajauc.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pievieno vienu olu, samaisa, pievieno otru olu un atkal samaisa. Viendabīgajai masai pievieno 180 g saldā krējuma un sajauc. Sagatavoto pildījumu lej formā pāri izceptajai pamatnei. Tortes formu kārtīgi ietin folijā, cep krāsnī 160 grādos ūdens peldē 60 min. Ogas sablendē, izberž caur sietu.

Karsējot pēc garšas pievieno cukuru, kanēli un nedaudz citrona sulas. Ievārījums ir gatavs, kad tas ir sabiezējis. Atdzesē un smērē uz gatavās kūkas. Rotā ar svaigām krūmogām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja bistro “Kantīne Klīversala” un restorāna “Gaismas pils Klīversala vecākais pavārs Ēvalds Valcis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.