Ēdieni restorānā “Klīvdsala”.  “Klīvsala””.     10/09/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Klīvdsala”. “Klīvsala””. 10/09/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Filadelfijas siera kūka ar krūmogu un kanēļa ievārījumu 0

KĀ GATAVOT?

Pamatnei paredzētās sastāvdaļas sajauc un samīca viendabīgā masā. Ieklāj tortes formā, sadursta ar dakšiņu. Liek uzkarsētā krāsnī un 180 grādos cep 15 min. Bļodā liek 200 g Filadelfijas siera, kartupeļu cieti, 80 g pūdercukura, visu sajauc. Pievieno vēl 600 g siera, atlikušo daļu pūdercukura, vaniļas cukuru un atkal sajauc.

Reklāma
Reklāma
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Atdeva līķi bez acīm, smadzenēm un noskūtiem matiem: atklātībā nāk zvērīgas darbības, kas veiktas ar 27 gadus veco ukraiņu žurnālisti
Kokteilis
Izskan jaunas spekulācijas par dubultnieka izmantošanu pāvesta bērēs. Šoreiz runa nav par Putinu…
Lasīt citas ziņas

Pievieno vienu olu, samaisa, pievieno otru olu un atkal samaisa. Viendabīgajai masai pievieno 180 g saldā krējuma un sajauc. Sagatavoto pildījumu lej formā pāri izceptajai pamatnei. Tortes formu kārtīgi ietin folijā, cep krāsnī 160 grādos ūdens peldē 60 min. Ogas sablendē, izberž caur sietu.

Karsējot pēc garšas pievieno cukuru, kanēli un nedaudz citrona sulas. Ievārījums ir gatavs, kad tas ir sabiezējis. Atdzesē un smērē uz gatavās kūkas. Rotā ar svaigām krūmogām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja bistro “Kantīne Klīversala” un restorāna “Gaismas pils Klīversala vecākais pavārs Ēvalds Valcis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.