Foto-vk.com

Fiksās biezpiena smalkmaizītes 0

Sastāvdaļas 1012 maizītēm – 250 g viendabīga biezpiena, 2 olas, 5 ēdamkarotes cukura, šķipsniņa sāls, 10 g vaniļas cukura, 15 g cepamā pulvera, 250 g miltu, 1–2 ēdamkarotes piena pārsmērēšanai, var pievienot rozīnes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Visticamākais scenārijs – uzbrukums Suvalku koridoram: brīdina, ka kaujas operācija pret NATO varētu sākties jau 2027. gadā
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
Lasīt citas ziņas

Biezpienu kopā ar olām, cukuru, vaniļas cukuru un sāli samaisa viendabīgā masā. Miltus kopā ar cepamo pulveri izsijā un iejauc mīkstu, viegli lipīgu mīklu.

Cepamo pannu izklāj ar cepampapīru un viegli pārsmērē ar eļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar mitrām rokām no mīklas veido bumbiņas, rindo uz pannas.

Cep 190 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 12–15 minūtes.

Pēc tam maizītes izvelk laukā, pārsmērē ar pienu, pārkaisa ar cukuru un šauj atpakaļ cepeškrāsnī uz 3–5 minūtēm, lai izveidojas zeltaina virsiņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.