Foto: Shutterstock

“Fiksajām” vakariņām: cepeškrāsnī gatavota vistas fileja ar sieru, tomātiem un zaļumiem 6

Šis ir ļoti vienkāršs un ātrs variants, kā garšīgi un veselīgi pagatavot vistas fileju. Pusstundas laikā tev un tavai ģimenei galdā būs ļoti garšīgas vakariņas. Turklāt ēdiens garšo tik lieliski, ka to var pasniegt arī bez papildus piedevām!

Reklāma
Reklāma

Vistas fileja ar tomātiem un sieru

Sastāvdaļas:

Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Vistas fileja (paliela izmēra) – 2 gab.
Tomāti (vidēji – lieli) – 2 gab.
Siers (labi kūstošs) – 100 – 200 grami
Sāls, pipari, garšvielas, zaļumi – pēc izvēles

Pagatavošana:

Uzsildi cepeškrāsni līdz 200 grādu karstumam. Nomazgā siltā ūdenī vistas fileju, mazliet nosusini uz papīra dvieļa un ieberzē ar garšvielām (sāls, pipari, vistas garšviela u.c.). Iegriez virspusē vertikālas līnijas, taču ne līdz filejas apakšai – tā, lai apakšpusē filejas gabaliņš ir vesels.

CITI ŠOBRĪD LASA

Plānās šķēlītēs sagriez tomātus un sieru. Katru no tiem ieliec vietiņās, kuras iegriezi filejā.

Liec vistas fileju uz cepempapīra cepeškrāsnī un liec cepties. Cept aptuveni 20 – 30 minūtes, līdz fileja kļūst zeltaini brūna.

Pasniedz kopā ar piedevām vai bez un pārkaisa ar svaigi sagrieztiem zaļumiem pēc izvēles.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.