Fiksā torte no cepumiem un banāniem – bez cepšanas 0
Sastāvdaļas – 2 paciņas Selgas cepumu (var arī citus), 5–6 banāni, puslitrs skābā krējuma, glāze cukura, 300 ml piena, kivi, zemenes, apelsīni (pēc vēlmēm, lai rotātu torti), šokolāde.
Pagatavošana.
Krējumu sakuļ ar cukuru, pievieno ripiņās sagrieztus banānus.
Cepumus uz pāris sekundēm iemērc pienā un liek traukā kā pirmo tortes kārtu.
Uz cepumiem liek krējumu ar banāniem, atkal cepumu kārta, krējuma kārta, kamēr izveidota torte.
Torti rotā pēc vēlmēm ar sarīvētu skaidiņās šokolādi un gabaliņos sagrieztiem augļiem – kivi, zemenes, apelsīni vai tikai ar šokolādi.
Uz stundu torti liek ledusskapī.
Labu apetīti!