Foto-Aija Geida

Ērkšķogas ar kabačiem – neparasts kompots 0

Sastāvdaļas trīslitru burkai
• 350 g cukura
• aptuveni 1 l ūdens
• mazs kabacis
• 2 l ērkšķogu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Nomazgātās ērkšķogas notīra. Kabaci sagriež nelielos gabaliņos. Visu kārto trīslitru burkā un uzlej vārošu ūdeni. Atkarībā no kabaču sulīguma ūdens var palikt pāri vai pietrūkt. Uzliek virtuves dēlīti un 15 minūtes kārtīgi izsilda. Tad ūdeni nolej, pievieno cukuru un vēlreiz uzvāra. Uzlej sīrupu un burku aizvāko. Uzklāj segu, bet nākamajā rītā liek pagrabā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.