Foto – Aija Geida

Eksotiskais muslis – aromātiskām brokastīm 0

Sastāvdaļas
• 450 g pilngraudu auzu pārslu
• 75 g saulespuķu sēkliņu
• 75 g sezama sēkliņu
• 50 g kaltētu melleņu vai ķiršu
• 50 g kokosriekstu skaidiņu
• 100 g banānu vai ābolu čipsu
• 75 g rozīņu
• 75 ml kokosriekstu eļļas
• 50 ml agaves vai cukura sīrupa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Banānu vai ābolu čipsus salauž gabaliņos. Auzu pārslas sajauc ar visām sastāvdaļām, samaisa. Cepešpannā ieklāj cepampapīru, liek sagatavoto masu, izlīdzina un grauzdē +165 °C 15–20 minūtes. Pēc 10 minūtēm pannu izņem ārā un apmaisa. Atdzesē un sapilda hermētiskā traukā.

Kokosriekstu eļļa un skaidiņas sniedz patīkamas garšas nianses. Šis ir izteikti aromātisks muslis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.