Foto – Aija Geida

Eksotiskais muslis – aromātiskām brokastīm 0

Sastāvdaļas
• 450 g pilngraudu auzu pārslu
• 75 g saulespuķu sēkliņu
• 75 g sezama sēkliņu
• 50 g kaltētu melleņu vai ķiršu
• 50 g kokosriekstu skaidiņu
• 100 g banānu vai ābolu čipsu
• 75 g rozīņu
• 75 ml kokosriekstu eļļas
• 50 ml agaves vai cukura sīrupa

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Banānu vai ābolu čipsus salauž gabaliņos. Auzu pārslas sajauc ar visām sastāvdaļām, samaisa. Cepešpannā ieklāj cepampapīru, liek sagatavoto masu, izlīdzina un grauzdē +165 °C 15–20 minūtes. Pēc 10 minūtēm pannu izņem ārā un apmaisa. Atdzesē un sapilda hermētiskā traukā.

Kokosriekstu eļļa un skaidiņas sniedz patīkamas garšas nianses. Šis ir izteikti aromātisks muslis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.