
Foto – Shutterstock
Eksotiska marināde gaļai – ar granātābolu 0
Šī marināde padara šašliku ļoti maigu un aromātisku, vienalga, kādu gaļu jūs izmantotu.
Reklāma
Reklāma
“Bruņumašīna bija sasvērusies uz vienu sānu, tā nestāvēja taisni…”Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā
184
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Vajag tikai sāli, piparus, pusi paliela sīpola un viena granātābola sēkliņas, kā arī 500 ml granātābolu sulas. Un, protams, gaļa – 1 kg.
Var pievienot nedaudz ķimenes un koriandru. Ieteicams paturēt gaļu marinādē ne mazāk kā 2 stundas.