Mohameds Ali Alabbara
Mohameds Ali Alabbara
Publicitātes foto.

Krievijas iebrukums Ukrainā un bizness Baltkrievijā – kā to komentē Ali Alabbara? 90

Uz žurnālistu jautājumu, kā pats investors vērtē šobrīd pasaulē aktuālos militāros konfliktus – Krievijas iebrukumu Ukrainā kontekstā ar savu biznesu Baltkrievijā, ar saiknēm ar Čečeniju, Ali Alabbara pozīcijai, protams, ir savs skaidrojums.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pazīmes, ka tu patērē pārāk daudz olbaltumvielu 2
Krievijā trīskāršojušies “vārti uz elli”, kas var aprīt zemi un ciemus
Veselam
Kā atbrīvoties no riebīgās “riepiņas” uz vēdera. Nosaukti 5 galvenie noslēpumi
Lasīt citas ziņas

“Runājot par Čečeniju, tas bija arī izglītības jautājums, – dibinājām universitāti! Tas taču ir labi, mācīties ir labi, mēs skatāmies, kā pasauli padarīt labāku! Tāpat manai valstij ir labas attiecības ar Baltkrieviju, turklāt mans projekts šajā valstī tika uzsākts jau ilgi pirms kara sākuma, bet tagad kāds man grib pateikt “tagad jums jābūt ienaidniekiem”.. Protams, bizness turpinās, līdz kāds to tur nopirks.”

Mums ir labas attiecības ar visiem – Āfrikā, Eiropā, Āzijā – visur, mēs ar nevienu neesam ienaidā, mēs ar nevienu nekarojam! Ja kādam citam ir problēmas ar citiem, tad šīs nav manas problēmas!”

CITI ŠOBRĪD LASA

Es ceru, ka kādu dienu visas karojošās puses vienosies par mieru un cienīs atkal viena otru, spēs sadarboties, pievēršot uzmanību tam, ka kari izmaksā neaprakstāmi milzīgas summas, kā piemēru nosaucot ASV iesaisti karos Afganistānā, Irānā un citviet pasaulē.

“Karš ir destruktīvs!” Cik cilvēku neaizgāja bojā Pirmajā un Otrajā pasaules karā, bet tagad šīs karojošās valstis ir partneri, – pasaulē valda tikai politika, pasaule ir pārpolitizēta!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.