Ātri pagatavojama garda zirņu zupa 0
Pagatavošana.
Uz plīts vārīties liek buljonu vai ūdeni, pievieno sāli un lauru lapas. Verdošajā buljonā liek sagrieztus kartupeļus, lai vārās 10 minūtes. Tikmēr gatavo pārējās sastāvdaļas.
Zirņus ar visu konservēto šķidrumu liek blenderī un sasmalcina viendabīgā putriņā.
Apcep sarīvētu burkānu un sagrieztu sīpolu. To visu pievieno buljonam, samaisa.
Pievieno sablenderētos zirņus un visu kārtīgi samaisa.
Pievieno zaļumus pēc garšas.
Tiklīdz kartupeļi ir gatavi, zupu ņem nost no plīts un ļauj tai 5 minūtes pastāvēt.
Pasniedz ar krējumu, sagrieztiem kūpinātas gaļas gabaliņiem vai grauzdiņiem.