Ātri pagatavojama garda zirņu zupa 0

Pagatavošana.

Uz plīts vārīties liek buljonu vai ūdeni, pievieno sāli un lauru lapas. Verdošajā buljonā liek sagrieztus kartupeļus, lai vārās 10 minūtes. Tikmēr gatavo pārējās sastāvdaļas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pazīmes, ka tu patērē pārāk daudz olbaltumvielu 2
Krievijā trīskāršojušies “vārti uz elli”, kas var aprīt zemi un ciemus
Veselam
atbrīvoties no riebīgās “riepiņas” uz vēdera. Nosaukti 5 galvenie noslēpumi
Lasīt citas ziņas

Zirņus ar visu konservēto šķidrumu liek blenderī un sasmalcina viendabīgā putriņā.

Apcep sarīvētu burkānu un sagrieztu sīpolu. To visu pievieno buljonam, samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno sablenderētos zirņus un visu kārtīgi samaisa.

Pievieno zaļumus pēc garšas.

Tiklīdz kartupeļi ir gatavi, zupu ņem nost no plīts un ļauj tai 5 minūtes pastāvēt.

Pasniedz ar krējumu, sagrieztiem kūpinātas gaļas gabaliņiem vai grauzdiņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.