Ķiploki un sīpoli 14
Ķiploki, sīpoli, puravi un lociņi satur savienojumus, ko sauc par fruktāniem, kas ir fermentējami ogļhidrāti, kas dažiem cilvēkiem ir grūti sagremojami.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50
5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Tā kā cilvēka gremošanas sistēma nespēj metabolizēt fruktānus, tie lielākoties nesagremoti nonāk resnajā zarnā. Kad šie savienojumi sasniedz resno zarnu, baktērijas tos sadala, izraisot gāzu veidošanos.