Pelēko zirņu brulē ar cieto sieru 0

SASTĀVDAĻAS 70 g pelēko zirņu, 100 ml saldā krējuma, 1 ola, 20 g cietā siera, 7 g bekona, sāls, melnie pipari.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Izmērcētus pelēkos zirņus vāra gatavus, nolej ūdeni, izberž caur sietu. Pievieno saldo krējumu, olas dzeltenumu, sāli, piparus. Liek karstumizturīgā traukā un 1 stundu cep cepeškrāsnī 100 grādu temperatūrā. Kad masa izcepusies, pārber ar cieto sieru un vēl 5 min. apgrauzdē cepeškrāsnī 180 grādos. Pasniedz ar grauzdētu bekonu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.