Pelēko zirņu brulē ar cieto sieru 0


SASTĀVDAĻAS 70 g pelēko zirņu, 100 ml saldā krējuma, 1 ola, 20 g cietā siera, 7 g bekona, sāls, melnie pipari.

KĀ GATAVOT? Izmērcētus pelēkos zirņus vāra gatavus, nolej ūdeni, izberž caur sietu. Pievieno saldo krējumu, olas dzeltenumu, sāli, piparus. Liek karstumizturīgā traukā un 1 stundu cep cepeškrāsnī 100 grādu temperatūrā. Kad masa izcepusies, pārber ar cieto sieru un vēl 5 min. apgrauzdē cepeškrāsnī 180 grādos. Pasniedz ar grauzdētu bekonu.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.