Jāņogu kuskusa salāti
 0

SASTĀVDAĻAS 100 g jāņogu, 50 ml ūdens, 10 g cukura, 1 g sāls, 50 g kuskusa graudu, 4 sparģeļi, trifeļu eļļa, 20 g sviesta, 4 g svaigu spinātu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Vāra jāņogu morsu, kam pievienots cukurs un sāls, izberž caur sietu, pievieno pusi sviesta. Ar verdošu ūdeni aplej kuskusa graudus, traukam uzliek vāku un ļauj 10 min. sabriest. Nomizotus sparģeļus 2 min. blanšē verdošā ūdenī, pēc tam strauji apcep sviestā, pārkaisot ar sāli un pipariem. Beigās pievieno pāris pilienus trifeļu eļļas. Svaigus spinātus un apceptos sparģeļus kārto uz šķīvja, stūros liek kuskusa graudus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.