Cepti ēdieni 18

Vairāki pētījumi ir apstiprinājuši, ka ceptu ēdienu, piemēram, frī kartupeļu, ceptas vistas un citu ceptu uzkodu, patēriņš paaugstina sirds slimību risku. Tradicionālās cepšanas metodes rada transtaukus, tauku veidu, kas, kā pierādīts, paaugstina sliktā holesterīna līmeni un samazina labā holesterīna līmeni.

Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Lasīt citas ziņas

Tomēr cepjot dārzeņus un gatavojat tos ar olīveļļu vai kokosriekstu eļļu, tajā noteikti nav nekā slikta, skaidro ārste. Bet no tādiem ēdieniem, ko vairums cilvēku saprot kā tipiskus ceptus ēdienus, noteikti vajadzētu izvairīties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.