Ātrās ēdināšanas burgeri 18

Zinātne par to, vai piesātinātie tauki patiešām ir saistīti ar sirds slimībām, nav pilnīgi skaidra, vēsta “Time”. Ja burgerus gatavo no augstas kavlitātes gaļas, patērē mēreni, tie pat var sniegt zināmu labumu sirds veselībai, skaidro Dr. Regīna Druza, Hofstras universitātes kardioloģijas asociētā profesore un Ņujorkas Svētā Džona episkopālās slimnīcas kardioloģijas nodaļas vadītāja.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Atklāts, kas notiek ar cilvēku nedēļu pirms nāves 47
Veselam
Jā, viņi to redz! 8 lietas, par kurām tavs zobārsts zina, ka tu melo 6
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu sievietes, kas varētu kļūt par pasaules skaistumkaralienēm
Lasīt citas ziņas

Bet kopumā Druza uzskata: “Dzīvnieku piesātinātie tauki, īpaši, ja tie tiek kombinēti ar ogļhidrātiem, negatīvi ietekmē sirds veselību.” Izvairīšanās no ātrās ēdināšanas restorāniem, kuros pārsvarā izmanto zemas kvalitātes produktus un neveselīgas pagatavošanas metodes, ir gudrs veids, kā rūpēties par savas sirds veselību, uzsver kardioloģe.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.