Ātrās ēdināšanas burgeri 18

Zinātne par to, vai piesātinātie tauki patiešām ir saistīti ar sirds slimībām, nav pilnīgi skaidra, vēsta “Time”. Ja burgerus gatavo no augstas kavlitātes gaļas, patērē mēreni, tie pat var sniegt zināmu labumu sirds veselībai, skaidro Dr. Regīna Druza, Hofstras universitātes kardioloģijas asociētā profesore un Ņujorkas Svētā Džona episkopālās slimnīcas kardioloģijas nodaļas vadītāja.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Bet kopumā Druza uzskata: “Dzīvnieku piesātinātie tauki, īpaši, ja tie tiek kombinēti ar ogļhidrātiem, negatīvi ietekmē sirds veselību.” Izvairīšanās no ātrās ēdināšanas restorāniem, kuros pārsvarā izmanto zemas kvalitātes produktus un neveselīgas pagatavošanas metodes, ir gudrs veids, kā rūpēties par savas sirds veselību, uzsver kardioloģe.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.