Vātas–pitas doša 0
Cilvēki, kuros radošums rokrokā ar rīcībspēju: vāta izplāno, pita īsteno. Traucas kā mašīna, bet uz vairākām pusēm vienlaikus, šaudoties no bailēm uz agresivitāti, tāpēc par maz īsta pamatīguma. Aukstumā vāta saceļas, karstumā pita palielinās.
Ieteicamie graudaugi un to izstrādājumi: basmati rīsi, kvieši, kvinoja, auzas, rudzi. Ja maize, tad bez rauga, jo raugs ļoti palielina vātu, izraisot vēdera pūšanos. Ja grib uzlabot tradicionāli ierasto maizi, to tosterī vajag mazliet apgrauzdēt, piešķirot uguns elementu.
Vasarā vātām–pitām vajadzētu ēst pitas, ziemā – vātas graudaugus. Tā kā šī doša tendēta uz saldumiem, graudaugu saldo garšu tiem atļauts baudīt pat visās trīs dienas ēdienreizēs, vakariņas ieskaitot.