Nemainīgā vērtība – medus, ingvers, citrons 1

Eksperti atgādina, ka, gatavojot tējas un karstos dzērienus, medu vajadzētu pievienot vien tad, kad tie atdzisuši zem 40 grādiem. Tā tiek saglabātas medus ārstnieciskās īpašības. Arī citi tautā iecienītie produkti – ingvers, citrons – nav peļami karstā dzēriena gatavošanai un imunitātes stiprināšanai rudenī. “Ja esi saaukstējies, tad vispirms sevi „jāizsilda” no iekšpuses. Pagatavo karsto dzērienu no medus, ingvera, dzērvenēm, citrona un upenēm vai, ja labāk tīk, apēd pāris daiviņas ķiploka!” iesaka Lauris Aleksejevs.

Reklāma
Reklāma
Mājas
Ideālais banānu uzglabāšanas veids – tie nekļūs melni nedēļām ilgi
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Kokteilis
FOTO. Alla Pugačova pārvērtusies līdz nepazīšanai
Lasīt citas ziņas

Labas garšas cienītājus Jūrmalā gaida vairāk nekā 250 dažādi restorāni un kafejnīcas, piedāvājot iespēju vienuviet izbaudīt visdažādākās garšas – gan latviešu, gan krievu, ukraiņu, libāņu, taizemiešu, indiešu, japāņu un pat Kazahstānas tradicionālo maltīti. Lielākajā daļā no tiem īpaši padomāts arī par ēdienkarti bērniem, sagatavojot veselīgas un gardas maltītes tieši viņiem. Tāpat Jūrmalā ikviens gardēdis sevi var palutināt ar plašu zivju, kā arī medījumu piedāvājumu.

Jūrmalas pilsēta rudenī piedāvā virkni iespēju, kā palutināt un uzlādēt sevi, uzlabot pašsajūtu, pieveikt rudens nogurumu. Jūrmalas plašais restorānu piedāvājums remdēs izsalkumu ikvienam gardēdim, kā arī palīdzēs stiprināt imunitāti ar veselīgiem dzērieniem un ēdieniem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.