Dzērveņu smūtijs. Un ko nozīmē, ja ogas atlec no galda? 0
Sastāvdaļas
2 lielām glāzēm
4 skābeni āboli
200 g vīnogu bez kauliņiem
100 g dzērveņu
2 ledus gabaliņi
Pagatavošana
1. Ābolus, vīnogas un dzērvenes kārtīgi nomazgā, attīra un pārlasa. Vīnogas un dzērvenes ver blenderī un sasmalcina. Ābolus sagriež gabalos un izspiež sulu.
2. Ābolu sulu pievieno sasmalcinātajām ogām, visu rūpīgi samaisa un pilda glāzēs.
3. Ja vēlas, pirms malšanas ogām var pievienot divus ledus gabaliņus.
Veselībai un labsajūtai
Šis smūtijs ir īsta vitamīnu bumba, jo dzērvenēs ir īpaši daudz C vitamīna. Starp citu, ja dzērvenes, uzmetot uz galda virsmas, atlec, ogas ir svaigas!