Foto – Fotolia

Dzērveņu smūtijs. Un ko nozīmē, ja ogas atlec no galda? 0

Sastāvdaļas
2 lielām glāzēm
4 skābeni āboli
200 g vīnogu bez kauliņiem
100 g dzērveņu
2 ledus gabaliņi

Reklāma
Reklāma
Receptes
Tu tos ēdi zaļus/svaigus? Tā vairāk nedari! 5 dārzeņi, kuri pirms ēšanas jānovāra
TESTS. Šis tiek dēvēts par pasaulē vieglāko testu, bet tikai retais var atbildēt ar 100% precizitāti
“Uz interviju pat neuzaicināja…” Pieredzējis, 45 gadus vecs vīrietis netiek pieņemts darbā, jo ir par vecu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Ābolus, vīnogas un dzērvenes kārtīgi nomazgā, attīra un pārlasa. Vīnogas un dzērvenes ver blenderī un sasmalcina. Ābolus sagriež gabalos un izspiež sulu.

2. Ābolu sulu pievieno sasmalcinātajām ogām, visu rūpīgi samaisa un pilda glāzēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Ja vēlas, pirms malšanas ogām var pievienot divus ledus gabaliņus.

Veselībai un labsajūtai
Šis smūtijs ir īsta vitamīnu bumba, jo dzērvenēs ir īpaši daudz C vitamīna. Starp citu, ja dzērvenes, uzmetot uz galda virsmas, atlec, ogas ir svaigas!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.