
Foto: Aija Geida
Dzērveņu našķis – veselīgi cepumiņi 1
Sastāvdaļas
• 1 kg dzērveņu
• 500 g saldu bumbieru
• 200 g lobītu mandeļu
• 100 g linsēklu
Reklāma
Reklāma
Negaidīti! Tramps saņēmis īpašu vēstuli no Zelenska. Zināms, kas tajā rakstīts…
11
Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Tās “ēd” jūsu naudu, pat tad, kad ir izslēgtas! 8 lietas, kuras noteikti ir jāatvieno no elektrības
Pagatavošana.
Dzērvenes sablendē un izberž caur sietu. Mandeles un linsēklas smalki samaļ. Pievieno sēklas un riekstus. Rūpīgi izmaisa. Liek žāvēties 8 mm biezā kārtā 46–48 grādu temperatūrā aptuveni 24 stundas.