Foto – eda.ru

Dzērveņu musli ar jogurtu 0

Sastāvdaļas:

(4 porcijām)

pusglāze dabiska jogurta bez piedevām

pusglāze dzērveņu sulas

2 ēdamkarotes žāvētu dzērveņu

6 ēdamkarotes herkulesa

1 ēdamkarote saulespuķu sēkliņu

1 ēdamkarote kliju

2 tējkarotes medus

1/4 tējkarotes vaniļas cukura

sāls pēc garšas

Kā gatavot?

Samaisa jogurtu ar dzērveņu sulu, herkulesu (nederēs ātrās pagatavošanas pārslas), dzērvenes, saulespuķu sēkliņas, klijas, medu, vaniļu un nedaudz sāls. Atstājiet ledusskapī uz 8 stundām.

Reklāma
Reklāma

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.