Foto – Aija Geida

Dzērveņu… kečups. Neparasti un gardi! 0

Visas sastāvdaļas ieliek katlā un vāra, līdz lielākā daļa dzērveņu izšķīdušas (aptuveni 20 minūtes). Tad izņem kanēļa standziņu un masu lej blenderī. Kuļ, līdz tā viendabīga. Pēc tam lej atpakaļ katlā un uz lēnas uguns pavāra, līdz kečups sabiezē. Ja vēlas uzglabāt ilgākam laikam, ielej burkās un pasterizē 10 minūtes (puslitra burciņas) +85 °C. Ideāla mērce pie gaļas ēdieniem, it īpaši pie grilētiem un cepeškrāsnī ceptiem.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.