Foto – Shutterstock

Dzērveņu uzputenis 0

100 g dzērveņu, 100 g mannā, 100 g cukura, ūdens.

Reklāma
Reklāma
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Lasīt citas ziņas

Dzērvenes sašķaida, pārlej ar ūdeni, 7–8 minūtes vāra, nokāš.

Šķidrumu lej atpakaļ katlā, uzvāra, ieber mannu. Vāra maisot, līdz manna uzbriest. Atdzesē līdz apmēram 30–35 oC temperatūrai, puto, līdz masa kļūst čaugana.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.