Foto – Signe Prola

Drumstalu kūka ar āboliem. Ātri un gardi! 0

¼ paciņu sviesta saputo ar 1 olu un 3 ēdamkarotēm cukura. Kad masa kļūst viendabīga, pievieno miltus tik daudz, līdz no mīklas masas sāk veidoties drumstalas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pannā iebirdina drumstalu kārtiņu, tai pa virsu liek smalki sagrieztu ābolu kārtu, tad pāri pārkaisa vēl vienu drumstalu kārtiņu.

Liek cepeškrāsnī un cep 200 grādu temperatūrā aptuveni 20 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar putukrējumu un dekorē ar saldētām brūklenēm vai dzērvenēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.