Foto: Akmeņlauzis

Dodies uz Kuldīgu pēc dūmiem bez uguns! 0

Restorānā – bārā “Bangert’s”, kas atrodas vienā no Latvijas skaistākajām Latvijas pilsētām – Kuldīgā, saimnieko viesmīle – bārmene Ksenija Matēviča, kurai patīk meklēt risinājumus vissarežģītākajām lietām, bet savu brīvo laiku veltīt atpūtai dabā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Lasīt citas ziņas

Ksenija stāsta, ka savulaik karjeru sākusi kā viesmīle, bet viņu ļoti interesējušas visas “bāra lietas”. Vēlāk viņa iepazinusies ar radošiem un mācīt gribošiem bārmeņiem un viss ritējis savu gaitu. “Vislabākais bārmeņa profesijā ir cilvēku sajūsma un pateicība, kad izdodas izpatikt. Bet visgrūtākais ir laika trūkums un reizēm arī klientu nepacietība,” – atzīstas Ksenija.

Foto: Akmeņlauzis
CITI ŠOBRĪD LASA

Runājot par ballītēm ārpus darba viņa smej, ka draugiem no viņas kokteiļi nav ne jālūdz, ne jāprasa, jo viņi jau zinot, ka tajās reizēs, kad Ksenija ir ielūgta uz kādu ballīti, būs gan gardi, gan skaisti kokteiļi.

Foto: Akmeņlauzis

Jaunā bārmene atzīst, ka lai strādātu šajā profesijā ir jāpiemīt tādām rakstura īpašībām kā pacietībai, pārliecībai, gribasspēkam un jābūt radošam – bez tā patiešām nevar iztikt. Pašu Kseniju iedvesmo grāmatas un laika pavadīšana brīvā dabā.

Ksenija “Akmeņlauža kokteiļu dižlidojumā” piedalās ar kokteili “Dūmi bez uguns”:

Foto: Akmeņlauzis
  • Kārtīgi ar ledu sakrata šeikerī:
  • 50 ml Akmeņlauzis – Smiltsērkšķis;
  • 25 ml Campari;
  • 25 ml Almond liķieris;
  • 3 pilieni Bitter truth;
  • 10 g ābolu biezenis;
  • 100 ml ābolu sula;
  • 10 ml citrusauģļu sula.
  • Pasniedz dekoratīvā vīna tipa kokteiļglāzē.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.