Publicitātes foto

Divkrāsu kokteilis ar zemenēm un pārslām – veselīgām brokastīm 0

Pievienojot pārslas šim krēmīgajam kokteilim, palielināsi šķiedrvielu daudzumu un līdz ar to – arī savu brokastu uzturvērtību. Improvizē ar augļiem un ogām! Ja pievienosi tos saldētus, iegūsi saldējuma kokteilim līdzīgu konsistenci. Par šādu kokteili brokastīs noteikti priecāsies arī bērni.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 152
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas (1 lielajam kokteilim)
Baltajai daļai:
1 svaigs vai saldēts banāns (jo gatavāks, jo saldāks)
2 ēdamk. “Dobeles dzirnavnieka” ātri vārāmo auzu pārslu
150 ml jogurta
1 tējk. laima sulas
Sarkanajai daļai:
200 g svaigu vai saldētu zemeņu bez kauslapiņām
1 ēdamk. medus vai kļavu sīrupa
1 ēdamk. laima sulas

Pagatavošana
Baltās daļas izejvielas liek blenderī un samaļ viendabīgā masā. Lej augstā glāzē.
Visas sarkanās daļas sastāvdaļas liek blenderī un samaļ viendabīgā masā. Lēni lej virs baltās daļas tā, lai abas krāsas pēc iespējas mazāk sajauktos. Pasniedz ar salmiņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā Linda Tellgrena, bloga Lindas virtuve autore

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.