Foto: Scanpix/LETA

6. Numeroloģija — mīlestība uz maģiskiem datumiem 40

Lai gan šis nav apstiprināts, tiek runāts, Putina lēmumos liela nozīme ir numeroloģijai. Piemēram, 24. februāris, kad sākās Krievijas iebrukums Ukrainā, sakrīt ar vairāku vēsturisku konfliktu datumiem, kuros kopējais ciparu skaits veido 68 — to pašu skaitli, kāds ir arī Putina dzimšanas gada skaitlim, ja ieskaita arī dzimšanas dienu. Tāpat viņa lēmumi par jaunu datumu ieviešanu, piemēram, Otrā pasaules kara beigu datuma pārcelšana no 2. uz 3. septembri, tiek uzskatīti par nummuroloģijas ietekmi.

Reklāma
Reklāma
TV24
Lavrovam ir plāns, kā izbeigt karadarbību Ukrainā: “Vienīgie, kas pirms desmit gadiem iesējuši kara sēklu un tupina kurt kara liesmu, ir NATO”
Polija nikna: Baltijas valstis apdraud NATO drošību – iestrēdzis vēl viens liels projekts 162
Kokteilis
10 viltīgas frāzes, kuras manipulatori vienkārši dievina 4
Lasīt citas ziņas

Putina attieksme pret maģiskajiem skaitļiem un viņa piesaiste okultismam norāda ne tikai uz viņa bailēm no novecošanas un nāves, bet arī uz mēģinājumu strukturēt savu dzīvi, balstoties uz likteņa zīmēm un simboliem. Tas savukārt liek analītiķiem apšaubīt viņa lēmumu racionālo pamatojumu un spriest par viņa dziļāku saistību ar pārdabisko.

Kopumā Putina apsēstība ar veselības saglabāšanu, drošību un maģiju atklāj viņa dziļo nedrošības sajūtu un vēlmi izvairīties no jebkādām neparedzētām iz

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.