Foto: Scanpix/LETA

5. Putina ģimene — noslēpumaina un slēpta 40

Putina attiecības ar ģimeni vienmēr ir bijušas rūpīgi slēptas no sabiedrības acīm. No viņa laulības ar Ludmilu Putinu ir divas meitas, Marija un Jekaterina.

Reklāma
Reklāma
TV24
Lavrovam ir plāns, kā izbeigt karadarbību Ukrainā: “Vienīgie, kas pirms desmit gadiem iesējuši kara sēklu un tupina kurt kara liesmu, ir NATO”
Polija nikna: Baltijas valstis apdraud NATO drošību – iestrēdzis vēl viens liels projekts 162
Kokteilis
10 viltīgas frāzes, kuras manipulatori vienkārši dievina 4
Lasīt citas ziņas

Viņš visādi izvairījās no žurnālistu jautājumiem par bērniem. Tas tika skaidrots ar mēģinājumu pasargāt ģimeni no pārmērīgas mediju uzmanības un nodrošināt konfidencialitāti.

Tomēr pēdējos gados kļuva zināms par Putina ģimenes privātās dzīves aizkulisēm. Noskaidrots, ka viņam ir ārlaulības meita, kuru viņam dzemdējusi Sanktpēterburgas iedzīvotāja Svetlanas Krivonogiha. Ilgu laiku nekas nebija zināms arī par viņa dēliem, kurus esot dzemdējusi vingrotāja Aļina Kabajeva. Tikai nesen atklājās, ka viņam ir divi dēli — Ivans un Vladimirs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Putina dēli dzīvo pilnīgā slepenībā un stingrā aizsardzībā. Kopš bērnības viņiem piešķirti segvārdi un viltoti dokumenti, ko parasti izsniedz tikai spiegiem vai cilvēkiem, kuri ir īpašā valsts aizsardzībā. Viņu patiesie dzimšanas dati un identitātes ir zināmas vienīgi tuvākajiem ģimenes locekļiem.

Šie bērni neapmeklē parastos bērnudārzus vai skolas un nelido ar komercreisiem — viņiem ir nodrošināti atsevišķi privātie lidaparāti un viņu pārvietošanās vienmēr notiek saskaņā ar visstingrākajiem drošības protokoliem. Viņi dzīvo īpaši apsargātās rezidencēs, ko pārrauga Krievijas Federālais drošības dienests. Visiem, kas strādā ar šiem bērniem vai saskaras ar viņiem, ir jāparaksta stingri informācijas neizpaušanas līgumi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.