Glikozes un fruktozes sīrups 0

Šis sīrups, kas ir lēts cukura aizvietotājs, atrodams nopērkamajos saldumos, gāzētajos dzērienos un konservos. Glikozes un fruktozes sīrups uzlabo ēdiena garšu, un pagarina tā derīguma termiņu. Sīrupa pārmērīga lietošana var izraisīt aknu un sirds mazspēju, kā arī izraisīt kariesu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas
Marks Heimans, Klīvlendas funkcionālās medicīnas centra direktors, apgalvo, ka ēdot produktus, kas satur šo sīrupu, var izraisīt “paātrinātu novecošanos”. Mēs savukārt iesakām nomainīt nopērkamās tortes ar melno šokolādi ar augstu kakao saturu, bet cukuru – ar medu. Un ēd augļus, cik vien gribas, kad kārojas kaut kas salds.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.