Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA/Indra Ozoliņa/LA.lv kolāža

Kopenhāgena (Dānija) – piemērota vakariņām restorānos 4

Kopenhāgena izceļas ar skandināvu dizainu un jauno skandināvu kulināro revolūciju, ir īstā vieta, kur baudīt izcilu un ilgtspējīgu ēdienu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Darba devēji intervijās mēdz uzdot kādu āķīgu jautājumu, lai pārbaudītu jūsu emocionālo inteliģenci. Tikai 1% cilvēku atbild pareizi
Veselam
Ko nedrīkst ēst no rīta: 8 ēdieni, kurus nevajadzētu ēst tukšā dūšā
Veselam
Nosaukts pats veselīgākais dārzenis. Ja neesi to ēdis gadiem ilgi, noteikti neesi vienīgais 1
Lasīt citas ziņas

Apmeklējumu var sākt ar Torvehallerne KBH pārtikas tirgu, kur piedāvā visu, sākot no bioloģiskas putras līdz lieliskām smørrebrød (tradicionāla dāņu atvērtā sviestmaize, kas sastāv no sviestmaizes ar dažādām piedevām uz rudzu maizes šķēles. Šī sviestmaize ir ļoti populāra Dānijā un tiek uzskatīta par vienu no viņu kulinārajiem lepnumiem).

Pēc tam dodieties gardēžu pastaigu ekskursijā, lai uzzinātu, kur vietējie iedzīvotāji pērk kafiju un konditorejas izstrādājumus. Noslēdziet dienu, dodoties uz pilsētas Kødbyen rajonu, lai iedzertu kā dānis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad doties: no aprīļa līdz maijam un oktobrī – mierīgāk, vēsāks; no jūnija līdz septembrim – saulains, dzīvs, aktīvs; no novembra līdz martam – auksts.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.