Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto.

10. Nepakļaušanās tiks sodīta 8

Katru reizi, kad tu pārkāp viņa noteikumus, tev noteikti to darīs zināmu. Narcistiskas personības ievainotais ego atbildēs tev ar tādām pašām sāpēm, kādas izjūt viņš. Sākumā tā būs emocionāla vardarbība. Protams, sekos izlīgšana. Bet vispārējā likumsakarība ir tāda, ka katrs nākamais sitiens būs spēcīgāks. Būtībā tas ir sākums pārejai no normālām veselīgām attiecībām uz attiecībām, kas balstītas uz vardarbību. No emocionālās uz mutisko vardarbību. No tās uz fizisko.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas 188
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 4
Lasīt citas ziņas

Tu jautāsi, kā var nepamanīt tādas acīmredzamas lietas? Tas ir iespējams, un tas notiek visu laiku. Mēs domājam, ka esam atraduši mīlestību un priecīgi gatavojamies saprast, piedot un atbalstīt bēdās un priekos. Manipulators saņem savā lietošanā cilvēka eksemplāru, kuru neuzkrītoši apmācīt būt tādam, kā pienākas. Mēģini pievērst uzmanību visām šīm pazīmēm, kas norāda uz narcistisku personību, kurai ir noslieces uz manipulācijām pat iepazīšanās stadijā. Galvenais, kas ir svarīgs – tava emocionālā veselība.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.