Foto-Baiba Buceniece

Deserts “Saldais skūpsts” 0

Sastāvdaļas: saldēti vai konservēti augļi – persiki, ananass, ķirši, āboli, vīnogas, sīrups vai sula, kanēlis, baltvīns, saldējums.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
Kokteilis
Negaidīti! Vai līdz ar bērniņa atnākšanu mīlestība starp Dāvidu un Arnitu uzplaukst no jauna?
Lasīt citas ziņas

Katliņā lej baltvīnu, brīdi pavāra, lai izgaro alkohols. Pievieno atkausētus vai konservētus augļus, mazliet sīrupa vai ābolu vai vīnogu sulu. Pavāra 10 minūtes, lej deserta trauciņos. Var pārkaisīt ar kanēli. Pasniedz atdzisušu ar plombīra saldējumu.

 

Krodziņa “Ķirmis” šefpavāra Andreja Stepanova recepte

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.