Foto – gotovimdoma.ru

Deserts no auzu pārslām brūnajā cukurā, ar āboliem un putukrējuma mākonīti 0

Sastāvdaļas (6 porcijām) – 100 g auzu pārslu; 1 tējkarote garšvielu maisījuma; 50 g brūnā cukura; 50 g eļļas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pildījumam – 8 āboli; 25 g eļļas; 25 g cukura; 2 ēdamkarotes upeņu; 500 g svaiga vārītā krēma; 290 ml saldā krējuma.

Samaisa auzu pārslas, garšvielas un cukuru. Uzsilda eļļu uz pannas, pievieno auzu pārslas un apcep 5 minūtes, visu laiku maisot, līdz cukurs līp klāt karotei. Pārliek traukā un atstāj atdzesēties. Sagriež gabaliņos ābolus. Pannā uzsilda eļļu, pievieno ābolus un ātri apcep. Apkaisa ar cukuru un gatavo vēl 2-3 minūtes. Atdzesē. Trauciņos kārto ābolus un auzu pārslu kārtu. Pārlej ar ievārījumu un vārīto krēmu. Sakuļ saldo krējumu un klāj uz deserta virspuses. Pārkaisa ar auzu pārslām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.