Foto – Bonappetit.lv

Deserts “Nevaldāmā buča” 0

Pagatavošana

Saldo krējumu saputo ar cukuru. Zemenes noskalo un sagriež uz pusēm, vai lielākas četrās daļās. Zefīru sagriež kubiņos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Lasīt citas ziņas

Deserta trauciņos kārto slāņiem – sāk ar zefīra kārtu. Tālāk seko slānis ar saldo krējumu un slānis ar zemenēm. Tad atkal zefīra kārta, putukrējuma kārta un zemenes. Nobeidz visu ar putukrējumu. Liek ledusskapī uz vismaz 6 stundām, ideāli pagatavot iepriekšējā vakarā un desertu uzglabāt ledusskapī.

Ja gribas padekorēt, tad tikai pirms pašas pasniegšanas, jo pēc ilgajām stundām dekorējums var nedaudz apvīst, apžūt, piekust vai kaut kā tamlīdzīgi nenoturēties vizuāli pieklājīgs.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.