Foto-Anda Krauze

Deserts “Nāc nākdama, Jāņu diena” ar sieru 2

Sastāvdaļas vienai porcijai – meža zemenes, 100 g blendēta Jāņu siera ar 50 g putukrējuma un 20 g pūdercukura.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Kādus vitamīnus nevajadzētu lietot kopā? Kombinācijas, kas kavē uzsūkšanos un var ietekmēt veselību
Veselam
5 vienkārši veidi, kā ātri pazemināt asinsspiedienu ar uztura palīdzību
Mīlasstāsts beidzies? Tramps palēnām padara Masku par pasaules ienaidnieku – priekšrocības nu kļūst par traucēkli 40
Lasīt citas ziņas

No cukura mastikas, kam pievienota pārtikas krāsviela, izveido magones zieda formu. Tajā ieliek zemenes, tām pārliek blendēto Jāņu siera masu ar saldo krējumu, kam pārkaisīts pūdercukurs un ziedputekšņi.

Pasniedz uz dēlīša, dekorācijai – pušķītis kaltētu meža zemeņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.