
Foto-Anda Krauze
Deserts “Nāc nākdama, Jāņu diena” ar sieru 2
Sastāvdaļas vienai porcijai – meža zemenes, 100 g blendēta Jāņu siera ar 50 g putukrējuma un 20 g pūdercukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Tramps atradis, ko vainot karā – un tas nav Putins…
6 rīta ieradumi, kas slepeni veicina svara pieaugumu: izvairies no tiem!
“Viņi rok man kapu, dzīvai esot…” Seniore no Lielvārdes stāsta par iespējamo ļaunprātību no sociālā dienesta puses
36
No cukura mastikas, kam pievienota pārtikas krāsviela, izveido magones zieda formu. Tajā ieliek zemenes, tām pārliek blendēto Jāņu siera masu ar saldo krējumu, kam pārkaisīts pūdercukurs un ziedputekšņi.
Pasniedz uz dēlīša, dekorācijai – pušķītis kaltētu meža zemeņu.