Foto – kuharka.com

Deserts “Maigums” 4

1 kg biezpiena

1,5 glāze pūdercukura

300 g saldkrējuma sviesta

300 g maltu cepumu

divas ēdamkarotes kakao pulvera

četras ēdamkarotes krāsaino kokosriekstu skaidiņu

Reklāma
Reklāma

1 glāze sasmalcinātu Indijas riekstu

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Caur sietu izspiež biezpienu, samaisa ar pūdercukuru un sviestu, sablenderē. Sadala divās vienādās daļās. Vienai pievieno kakao, oatru pusi sadala vēl trīs daļās: 1/3 pievieno riekstus, pārējām – maltus cepumus.

Ir iegūta trīs veidu masa: ar riekstiem, cepumiem un kakao. No puses ar riekstiem sajauktās masas izveidot nelielas bumbiņas, ietin tās masā, kura ir kopā ar cepumiem, un to savukārt ietin kakao masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Trīskārtu bumbiņas apviļā kokosriekstu skaidiņās, liek uz šķīvja un patur ledusskapī trīs stundas.

Recepte no kuharka.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.