Deserts “Maigums” 4
1 kg biezpiena
1,5 glāze pūdercukura
300 g saldkrējuma sviesta
300 g maltu cepumu
divas ēdamkarotes kakao pulvera
četras ēdamkarotes krāsaino kokosriekstu skaidiņu
1 glāze sasmalcinātu Indijas riekstu
Caur sietu izspiež biezpienu, samaisa ar pūdercukuru un sviestu, sablenderē. Sadala divās vienādās daļās. Vienai pievieno kakao, oatru pusi sadala vēl trīs daļās: 1/3 pievieno riekstus, pārējām – maltus cepumus.
Ir iegūta trīs veidu masa: ar riekstiem, cepumiem un kakao. No puses ar riekstiem sajauktās masas izveidot nelielas bumbiņas, ietin tās masā, kura ir kopā ar cepumiem, un to savukārt ietin kakao masā.
Trīskārtu bumbiņas apviļā kokosriekstu skaidiņās, liek uz šķīvja un patur ledusskapī trīs stundas.
Recepte no kuharka.ru