
Foto – Anda Krauze
Deserts kā bērnībā – ar ogām, cepumiem un saldo krējumu 0
Sastāvdaļas – saldais krējums, bezē cepumi, zemenes, cukurs.
Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO
74
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites!
29
Pagatavošana.
• Bļodā saputo putukrējumu (saldais krējums + cukurs).
• Deserta trauciņā sadrupina bezē cepumus (nevajag drupināt pārāk smalki – lai ir dažāda lieluma gabaliņi).
• Bezē cepumiem pa virsu liek gabaliņos sagrieztas zemenes.
• Zemenēm pa virsu liek putukrējumu.
• Tad visu atkārto – bezē cepumi, zemenes un putukrējums (cik kārtas vēlas).