Deserts “Aveņu vasara” 0
Saldkrējuma sieru saberž ar 3 ēdamkarotēm pūdercukura, līdz veidojas krēmīga, vienmērīga masa.
Saldo krējumu sakuļ ar 3 ēdamkarotēm pūdercukura.
Uzmanīgi, ar kustībām no lejas uz augšu, samaisa saldā krējuma un siera masas.
200 g aveņu ar kartupeļu piestu saspaida kopā ar atlikušajām 2 ēdamkarotēm pūdercukura.
Sīrupu atšķaida ar ūdeni.
Deserta šķīvjos klāj sasmalcināto aveņu kārtu.
Pa virsu liek pa 1 ēdamkarotei krēma.
Sīrupā uz brīdi iemērc cepumus, tur tikai pāris sekundes, lai tie kļūtu mīkstāki. Tad liek uz krēma kārtas.
Rotā ar atlikušo krēmu un veselām avenēm, kā arī šokolādes skaidiņām.
Atdzesē 2-4 stundas un tad pasniedz.
Avots: wopoint.com