Foto – wopoint.com

Deserts “Aveņu vasara” 0

Saldkrējuma sieru saberž ar 3 ēdamkarotēm pūdercukura, līdz veidojas krēmīga, vienmērīga masa.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu sakuļ ar 3 ēdamkarotēm pūdercukura.

Uzmanīgi, ar kustībām no lejas uz augšu, samaisa saldā krējuma un siera masas.

CITI ŠOBRĪD LASA

200 g aveņu ar kartupeļu piestu saspaida kopā ar atlikušajām 2 ēdamkarotēm pūdercukura.

Sīrupu atšķaida ar ūdeni.

Deserta šķīvjos klāj sasmalcināto aveņu kārtu.

Pa virsu liek pa 1 ēdamkarotei krēma.

Sīrupā uz brīdi iemērc cepumus, tur tikai pāris sekundes, lai tie kļūtu mīkstāki. Tad liek uz krēma kārtas.

Rotā ar atlikušo krēmu un veselām avenēm, kā arī šokolādes skaidiņām.

Atdzesē 2-4 stundas un tad pasniedz.

Avots: wopoint.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.