Foto-Māris Kiseļovs

Deserta vietā – ābolu pīrāga kokteilis 0

Sastāvdaļas vienai personai1 salds ābols, 150ml “TRIKATA” piena ar D vitamīnu, šķipsniņa kanēļa, maza šķipsniņa muskatrieksta, 1 tējkarote medus, sauja mandeļu, vaniļas cukurs vai vaniļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Satraucoša iemesla dēļ no veikalu plauktiem var pazust Latvijā iecienīta zivs
Kremlis gatavo augsni agresijai pret Igauniju: analītiķi norāda uz līdzību ar notikumiem pirms iebrukuma Ukrainā
RAKSTA REDAKTORS
“Viņš bija nosalis un pārguris, kājām mērojot tik tālu ceļu” – vakar pazudušā zēna mamma Aleksandra atklāj detaļas par zēna pazušanas lietu
Lasīt citas ziņas

Ābolu attīra no serdes daļas un sablendē ar visām norādītajām sastāvdaļām. Kokteilim būs rudenīgs aromāts, un tas noderēs kā lieliska alternatīva veselīgam desertam. Ja vēlies, medu var aizstāt ar divām tējkarotēm zemesriekstu sviesta, arī tas dos patīkamu saldumu un krēmīgumu. Mandeles savukārt nodrošinās ar vērtīgajām omega 6 taukskābēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.