Daži padomi, lai olu krāsošana izdotos veiksmīga 1
* Krāsojums būs gludāks, ja olas čaumala būs gluda.
* Pirms olas krāsošanas to vajag notīrīt ar etiķi, tas krāsām palīdzēs labāk uzsūkties.
* Jo olu ilgāk turēs krāsā, jo piesātinātāka būs tās krāsa pēc tam.
* Lai krāsojot olas nesaplīstu, tās laikus jāizņem no ledusskapja un jāatstāj nostāvēties istabas temperatūrā.
* Ja, olas vārot, katlā pievienosiet spinātus vai nātres, tās būs zaļā krāsā.
* Kurkuma ļaus iegūt dzeltenu krāsu.
* Dzērveņu sulas pievienošana olas iekrāsos rozā krāsā.
* Zilas olas iegūsiet, ja pievienosiet krāsainā kāposta lapas.
* Baltas mežģīnes uz olas izdosies iegūt ar pūdercukura palīdzību. Nepieciešama glāze pūdercukura, tam pievieno nedaudz ūdens, lai maisījums sanāktu ļoti biezs. Tad ar konditorejas uzgali uz jau iepriekš novārītas un nokrāsotas olas veido vēlamo ornamentu.