Valda Semjonova foto

Dārzeņu zupa ar grauzdētas maizes šķēli 0

KĀ GATAVOT.

Dārzeņus notīra, sagriež vidēji lielos gabalos. Ber katlā un olīveļļā maisot apcep. Pievieno dārzeņu buljonu (vai ūdeni), mazliet sāls un melnos maltos pipars, vāra, līdz dārzeņi gatavi (ja negribas gaidīt, kad izvārīsies biete, to novāra iepriekš).

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Virumu sablendē, izlej cauri sietiņam un lej šķīvī. Ja vēlas, var pievienot saldo krējumu. Nogriež plānu bagetes šķēli, apslaka ar ķirbju eļļu, pārkaisa ar sēkliņu maisījumu un 5 min apgrauzdē 180 grādos cepeškrāsnī. Šķīvī viducī iekaisa saulespuķu dīgstus un cidoniju sukādes.

Recepte no restorāna “Džems” Rīgā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.