Foto-Aija Geida

Dārzeņu žuljēns ar siera cepurīti 0

Sastāvdaļas – (4 porcijām) 1 burkāns, 100 g ķirbja, 200 g brokoļa, 200 g Parmezāna siera, 1 ēdamkarote olīveļļas, 1 ķiploku daiviņa, 1 ēdamkarote citrona sulas, 2 ēdamkarotes baltvīna.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
Svari – koķetu īsziņu sūtīšana bijušajiem, Mežāzis – karaokes dziedāšana dušā: Kāds ir katras zodiaka zīmes “tumšākais” noslēpums?
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Dārzeņus sagriež smalkās strēmelītēs, brokoli – mazās rozetītēs. Uzsilda vokpannu, pievieno olīveļļu, dārzeņus un sakapātu ķiploku un sutina, kamēr mīksti. Tad pievieno citrona sulu un vīnu, samaisa un noņem no uguns. Saliek masu trauciņos, pārkaisa ar rīvētu sieru un uz piecām minūtēm ieliek pakarsēties cepeškrāsnī (+180 grādos). Pasniedz siltu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.