Foto-Aija Geida

Dārzeņu sautējums ar majorānu. Viegls un aromātisks! 0

Sastāvdaļas
• Cukīni
• Baklažāns
• 300 g kartupeļu
• 50 ml saldā krējuma
• 2 ēdamkarotes sakapāta majorāna
• 1 ēdamkarote sakapāta bazilika
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Ķiploka daiviņa
• ½–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Dārzs
Padoms dārzniekiem: Izvairieties no šīs lietas, kas piesaista gliemežus kā magnēts
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Baklažānus sagriež kubiciņos un apcep uz pannas augu eļļā, gataviem uzkaisa maltus melnos piparus.

Katlā ieber sagrieztu cukīni un kartupeļu kubiciņus, pielej nedaudz ūdens un sutina, līdz mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno apcepto baklažānu, sakapātu ķiploka daiviņu, saldo krējumu un pieber sāli. Samaisa un nedaudz pasutina.
Izslēdz uguni, pieliek majorānu un baziliku, samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.