Foto: Anda Krauze

Dārzeņu salāti “Kaķīša” gaumē 0

Sastāvdaļas (4 porcijām) – viena puķkāposta galviņa (vidēja lieluma), 1 paprika, 1 burkāns, 2 tomāti, zaļumi, čili pipars.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Mērcītei – ķiploks, olīveļļa, sāls, cukurs, citrona sula.

Pagatavošana.

Puķkāpostu un nelielu čili pipara gabaliņu smalki sarīvē vai sasmalcina virtuves kombainā. Burkānu, papriku, tomātu un zaļumus sagriež pēc iespējas smalkāk. Atsevišķā traukā ielej 50 ml olīveļļas, pievieno vienu vidēji lielu sarīvētu ķiploka daiviņu, šķipsniņu sāls un cukuru, kā arī puscitrona sulu. Visu kārtīgi samaisa un iejauc dārzeņos. Var pasniegt kā atsevišķu ēdienu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.