Dārzeņu paella. Rīsi, tomāti, baklažāns, paprika un zirņi = pasaka ⠀ 0
Siltums, krāsas un sāts burvīgā dārzeņu ēdienā. Ķeries pie darba!
⠀
Sastāvdaļas
200g rīsi ⠀
1 sīpols ⠀
2 ķiploku daiviņas ⠀
400g tomāti bundžā ⠀
1 paprika ⠀
1/2 baklažāns ⠀
700ml buljons
2 saujas zaļie zirnīši, kukurūza un burkānu gabaliņi⠀
sāls, pipari, paprika, baziliks, oregano, kurkuma, dilles, eļļa cepšanai ⠀
1 laims⠀ ⠀ ⠀
Pagatavošana⠀
Paellas pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus līdz mīksti. Pievieno saspiestas ķiploku daiviņas un cep līdz zeltaini brūnas. ⠀
Pievieno konservētus tomātus un garšvielas. Uzkarsē līdz pirmajiem burbuļiem. Pievieno rīsus un apcep apm. minūti. Tad pievieno buljonu. ⠀
Pievieno zirņus, kukurūzu un burkānus, un pavāra apmēram 10 min. ⠀
Uzkarsē cepeškrāsni uz 180C un dekorē paellu ar paprikas un baklažāna daiviņām. Liec cepeškrāsnī uz apmēram 20 min. līdz šķidrums uzsūcies.⠀
Pasniedz kopā ar svaigu laimu.
View this post on Instagram
⠀
Recepte: Instagram – Vegansvirtuve