Foto – Guna Ķibere

Dārzeņu mikslis burciņās – kad no visa ir pa drusciņai 0

Recepti iesaka Rūjienas novada kultūras un tūrisma centra vadītāja, amatnieku biedrības “Rūzele” vadītāja un mājražotāja Guna Ķibere.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Par šiem konserviem Guna saka tā – viss, kas dārzā, tas burkā, bet pāri ideālā marināde. Viss, kas dārzā, ir: gurķi, cukīni, paprika, tomāti, tiem pa starpu – dilles, upeņu lapas, ķiploka daiviņa un sinepju sēklas.

Vislabākā marināde esot, ja 1 l ūdens ņem 2 ēdamkarotes sāls, 2 ēdamkarotes cukura un 120 ml 9% galda etiķa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.