Foto – Guna Ķibere

Dārzeņu mikslis burciņās – kad no visa ir pa drusciņai 0

Recepti iesaka Rūjienas novada kultūras un tūrisma centra vadītāja, amatnieku biedrības “Rūzele” vadītāja un mājražotāja Guna Ķibere.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
TV24
Kāpēc tas maksā 1000 eiro? “Šis ir ekskluzīvs pakalpojums, kuru cilvēki grib vairāk, nekā tas ir pieejams!”
Lasīt citas ziņas

Par šiem konserviem Guna saka tā – viss, kas dārzā, tas burkā, bet pāri ideālā marināde. Viss, kas dārzā, ir: gurķi, cukīni, paprika, tomāti, tiem pa starpu – dilles, upeņu lapas, ķiploka daiviņa un sinepju sēklas.

Vislabākā marināde esot, ja 1 l ūdens ņem 2 ēdamkarotes sāls, 2 ēdamkarotes cukura un 120 ml 9% galda etiķa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.