Foto: Anda Krauze

Dārzeņu krēmzupa ar riekstu maisījumu un bekona šķēlītēm 0

Sastāvdaļas – 2 vidēja lieluma kartupeļi, 2 burkāni, puse puķkāposta, 2 vidēja lieluma sīpoli, 2 ķiploka daiviņas, 90 grami (puse no paciņas) krēmsiera bez piedevām, 1,5 buljona kubiņi.

Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Dekorēšanai – 2 saujas riekstu maisījuma, 8 plānas bekona šķēlītes, lociņi, dilles.

Pagatavošana.

Mazā ūdens daudzumā liek vārīties kartupeļus, burkānus un puķkāpostu. Tikmēr uz pannas apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini brūni, tad tos pievieno katlā klāt pārējiem dārzeņiem. Kad viss kļuvis mīksts, pievieno buljonu un vāra vēl piecas minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Blenderī liek svaigo sieru un dārzeņus bez šķidruma, kuļ līdz viendabīgai krēmīgai konsistencei, tad izvērtē – ja vēlas, lai zupa ir šķidrāka, pievieno mazliet šķidruma no katla, un kuļ, līdz masa kļūst viendabīga.

Apcep bekona šķēlītes, liek zupas šķīvī, pārber ar sasmalcinātiem riekstiem, lociņiem un dillēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.