Publicitātes foto

Dārzeņu gaļas bumbiņas ar terijaki mērci 0

Sastāvdaļas (četrām porcijām):
320 g gaļas bumbiņu ar brokoļiem un zirņiem (var izmantot Rakveres gaļas bumbiņas);
2 ēd.k. eļļas;
liela sauja sagrieztu brokoļu;
100 g saldētu zirņu (atkausētā veidā);
8 šampinjoni, sagriezti šķēlītēs;
4 sīpolloki;
2 cm liels ingvera gabaliņš, nomizots un sakapāts;
1 ķiploka daiviņa;
100 ml teriyaki mērces;
nedaudz citrona vai laima sulas;
200 g gargraudu rīsu.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pievieno rīsiem 400 ml verdoša ūdens, nedaudz eļļas un sāls. Uzliek katlam vāku un vāra apmēram 10 minūtes zemā temperatūrā. Pēc tam samazina uguni un ļauj vēl 10 minūtes pastāvēt. Ieliekc brokoļus verdošā ūdenī un ļauj pāris minūtes pavārīties. Pēc tam brokoļus nokāš sietiņā un pārlej ar aukstu ūdeni, lai zaļā krāsa kļūtu spilgtāka.

Uz pannas apbrūnina gaļas bumbiņas ēdamkarotē eļļas un noliek malā. Sasilda uz pannas otru ēdamkaroti eļļas un apcep tajā ķiplokus, ingveru, sēnes un kapāto sīpolloku apakšējo (gaišo) daļu. Pēc pāris minūtēm pievieno brokoļus, gaļas bumbiņas, terijaki mērci un nedaudz citrona sulas. Karsē vēl pāris minūtes, pievieno zirņus un pasniedz kopā ar rīsiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Maltīti pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.